This site is intended for healthcare professionals

Představení titulu

Nutrition News 1/2017 Czech edition

Originální název:
Nutrition News Czech edition

Datum vydání: 09/2017


Formát: 210×270 mm

Počet stran: 44

Vazba: V1 ?Listy jsou spojeny sponkou ve hřbetu

Jazyk: čeština

Cena: Cena 4 čísel pro jednotlivce je 240 Kč, pro firmy a instituce 440 Kč vč. poštovného a DPH.

Náhled PDF Objednat předplatné


Anotace

V tomto čísle se dočtete o významu edukace v přístupu ke zdravému životnímu stylu, o sacharidech a jejich klasifikaci z hlediska chemie potravin a legislativy, o náhradě cukru jinými sladidly, o stanovení nutriční kvality dietní vlákniny a o problematice rostlinných sacharidů z výživového pohledu a o roli jater v rámci metaboliozmu aminokyselin.



Obsah

Mění se pohled na tuky?
Jiří Brát
 
Nutriční a metabolická role sacharidů
Zdeněk Zadák
 
Co si z edukace odnášejí naši pacienti?
Martina Daňková1, Aneta Sadílková1, Štěpán Svačina1, Gabriel Pallay2
 
Sacharidy v potravinách
Jana Dostálová
 
Náhrada cukru jinými sladidly
Jana Dostálová
 
Nutriční hodnocení dietní vlákniny
Alena Tichá, Radomír Hyšpler, Zdeněk Zadák
 
Vláknina v naší stravě
Martin Staněk
 
Aminokyseliny a orgánové funkce
Vladimír Teplan
 


Komerce

Partneři projektu